CIMC VEHICLES SALES CO.,LTD.

Rólunk

CIMC JÁRMŰ CO,LTD-t a 2011-ben alapították, Yangzhou-ban, Kínában. A teherautókra, járművekre, építőgépekre és az összes kivitelre összpontosítunk. A termékeinket több mint száz országba és régióba exportálják, mint Dél-Amerikába, Közel-Keletre, Európába és Ázsiába.

Továbbá XCMG, LIUGONG, SHANTUI, SINOTRUCK, SHACMAN,C értékesítési ügynökei vagyunk. & C. Truck, ISUZU, HINO, HIUNDAI, CIMC, HYVA, FUWA, BPW, JOST, WABCO, és hamarosan.

Azok a termékek, amelyeket a mi cégünk forgalmaz, főleg külföldi építőipari vállalatoknak és szállítócégeknek szállítanak, akik nehéz teherautót és gépeket használnak.

A CIMC JÁRMŰVEK fiatalos és szakmai csapat, technikai készségekkel, szigorú minőségi ellenőrzésekkel, magas minőségű előértékesítéssel és az értékesítés utáni szolgáltatással. Mindannyiunknak határozott elképzelése van a megoldásról és a küldetésről, és azért küldték, hogy külföldön tanuljon.

Mi ÉS_;szeretnénk megteremteni a hosszú együttműköd ési viszonylatösszefüggést az ügyfelekkel.Megígérjük, hogy mi leszünk a legjobb partner ük Kínában.A hitegyüttműködés alapján gyors választ és jó szolgáltatást nyújtunk Önnek.

Vizsgálat